ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κατερίνα Λάσπα! Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”.
Οπως η Κατερίνα έτσι και ο σύζυγός της έχουν ανακοινώσει τη χαρμόσυνη είδηση μόνο στο στενό οικογενειακό κύκλο.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ το ευχάριστο γεγονός δεν το γνωρίζει ούτε η 7χρονη κόρη του ζευγαριού, Σάρα.
Το ζευγάρι θα μάθει το φύλο του παιδιού λίγες εβδομάδες πριν από τον τοκετό έτσι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα η κορούλα τους αλλά και για να γίνουν και όλες οι εργασίες ώστε να φτιάχνει το δωμάτιο του μωρού.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 44χρονη παρουσιάστρια ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της κάνοντας ασκήσεις για εγκύους ενώ τα σαββατοκύριακα ξεκουράζεται με τα περισσότερα βάρη να έχουν πέσει στους ώμους του επιχειρηματία συζύγού της Νεκτάριου Νικολόπουλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χείρα βοηθείας στέλνει η Μέρκελ σε μικρές χώρες – Ζητάει μια Ευρώπη πολλαπλών ταχυτήτων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαξίμου σε ΝΔ: Συμφωνείτε με τις θέσεις Γεωργιάδη;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι φοβούνται για μετοχές και ομόλογα – Που «πέφτουν» τα στοιχήματα για 47 funds
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα τουρκική πρόκληση: Αμφισβητεί το ελληνικό χωροταξικό για τις ΑΠΕ
- ΟΗΕ: Ο Αντόνιο Γκουτέρες καταδικάζει τις δηλώσεις του ισραηλινού υπουργού Μπεν Γκβιρ για τη Γάζα
- Μαδρίτη: Νέα πυρκαγιά κοντά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας
- Πρακτικά FED: Πιθανή νέα αύξηση των επιτοκίων αν δεν υπάρξει μια σαφέστερη αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, λένε οι αξιωματούχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.