ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 41χρονος κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 6 άτομα – Τον μαχαίρωσαν και τον πέταξαν στον Θερμαϊκό
Μια 34χρονη κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα βιασμού, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, ενώ περίμενε το λεωφορείο σε στάση επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ενώ βρισκόταν στη στάση την πλησίασε άγνωστος, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, όπου τη βίασε.
Η γυναίκα, μόλις απομακρύνθηκε ο δράστης, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.
Σημειώνεται, ότι στις φωτογραφίες ατόμων που της έδειξαν αστυνομικοί η 34χρονη δεν αναγνώρισε κάποιον.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HotelBrain: Άνοδος 16% στον τζίρο στα 143 εκατ. ευρώ το 2025 – «Αγκάθι» οι Κυκλάδες
- Ο Πειραιάς στα καταφύγια – Μοναδικά ιστορικά τεκμήρια σε κίνδυνο
- OpenAI: Στα ΗΑΕ ο Άλτμαν για την υπογραφή ενεργειακών και επενδυτικών συμφωνιών
- ΗΠΑ: Στην τελική ευθεία οι ενδιάμεσες εκλογές – Ο Τραμπ επιδιώκει να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.