ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ελληνικό Δημόσιο άντλησε σήμερα (Τρίτη 25/10) το ποσό των 975 εκατ. ευρώ μέσω επανέκδοσης πενταετούς ομολόγου κυμαινομένου επιτοκίου, με λήξη τον Δεκέμβριο 2027.
Το ζητούμενο πόσο υπερκαλύφθηκε 2,5 φορές και η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,77%, ενώ οι συνολικές προσφορές ανήλθαν σε 1.865 εκατ. ευρώ.
Η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πού αγοράζουν ακίνητα Κόκκαλης, Προκοπίου, Πατέρας, Μελισσανίδης, Μαρτίνος, Διαμαντίδης
- Πόλεμος κληρονόμων για τα 40 δις περιουσία της Ray-Ban
- Η κλειστή σύσκεψη για τη Θέουτα, τα φαγητά του Πιέρρ, η επίθεση της Αννας στον Τσίπρα μέσω του Room 301 και η… τρέλα Βέλτσου με Στουρνάρα
- Εθνική Τράπεζα: Το επιτοκιακό περιθώριο επιστρέφει σε ανοδική τροχιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.