ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ελληνικό Δημόσιο άντλησε σήμερα (Τρίτη 25/10) το ποσό των 975 εκατ. ευρώ μέσω επανέκδοσης πενταετούς ομολόγου κυμαινομένου επιτοκίου, με λήξη τον Δεκέμβριο 2027.
Το ζητούμενο πόσο υπερκαλύφθηκε 2,5 φορές και η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,77%, ενώ οι συνολικές προσφορές ανήλθαν σε 1.865 εκατ. ευρώ.
Η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Διαψεύδει ότι καταστράφηκαν 5 αμερικανικά αεροσκάφη μετά από πυραυλική επίθεση του Ιράν – Επίθεση σε NYT και WSJ
- Το Μεσολόγγι υποδέχεται την «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» – 200 χρόνια από την ηρωική Έξοδο
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου
- Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.