ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις τελευταίες του δηλώσεις ως πρωθυπουργός της Ιταλίας, μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, ο Μάριο Ντράγκι αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που επετεύχθησαν.
«Η απόφαση που ελήφθη την περασμένη νύχτα οδήγησε σε μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, μετά την συμφωνία μας, μειώθηκε κατά 10%. Αυτό αποδεικνύει ότι το στοιχείο της κερδοσκοπίας είναι σημαντικό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο έπρεπε να αντιμετωπιστεί από την αρχή η κρίση, και σύντομα θα οδηγήσει και σε μείωση των λογαριασμών», τόνισε ο Ντράγκι.
«Η ΕΕ είναι βασικής σημασίας. Η Ιταλία πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού σχεδίου με την αξιοπιστία, την αποφασιστικότητα, την εγκυρότητα που αρμόζουν σε μια χώρα σαν την δική μας», πρόσθεσε ο Ιταλός απερχόμενος πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης
Μακρόν: «Η πώληση ευρωπαϊκών στρατηγικών υποδομών στην Κίνα ήταν λάθος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
