ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς θα μεταβεί στην Αθήνα την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, απευθείας από το Παρίσι, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βόλφγκανγκ Μπούχνερ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και για τις 12:00 έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.
Όπως σημείωσε ο κ. Μπούχνερ, στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης βρίσκονται διμερή και τρέχοντα οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα. Ο κ. Σολτς θα αναχωρήσει για Βερολίνο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Αστείο να μας κατηγορεί η Τουρκία για προκλητικές δηλώσεις
Σύνοδος Κορυφής: Ικανοποίηση για τη συμφωνία για την ενέργεια εκφράζει η Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο: MoU με ICCA για την ανάπτυξη του συνεδριακού και εκθεσιακού κλάδου στην Ελλάδα
- Φωτιά στον Ορχομενό Βοιωτίας – Σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα
- Τουρισμός και λειτουργικό κόστος: Oι κρυφές δαπάνες της περιόδου αιχμής
- Γιάννης Σγουρός: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Α΄ Αθηνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.