ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού στη Χερσαία Ζώνη του κεντρικού εμπορικού λιμένα Ελευσίνας.
Ειδικότερα, φορτώθηκε σε τράκτορες και απομακρύνθηκε για σκραπ παλαιός μηχανολογικός εξοπλισμός φορτοεκφόρτωσης που δεν χρησιμοποιούνταν σε λιμενικές εργασίες επί σειρά ετών.
Έτσι απελευθερώθηκε σημαντικά ωφέλιμος χώρος στον λιμένα, που δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν περισσότερα φορτία.
Επίσης αξιοποιείται και σημείο, που δεν επηρεάζει τις καθημερινές λειτουργίες του λιμένα, για να στεγαστεί ο νέος Επιβατικός Σταθμός Εισόδου-Εξόδου Σένγκεν (Schengen), στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του Λιμένα Ελευσίνας.
Ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού σε χώρους αρμοδιότητάς του, όπου απαιτείται.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Επιβεβαιώνει πως έλαβε την επιστολή του Βανς για ειρηνευτικές συνομιλίες, αλλά δεν υποχωρεί
- Eurobank: Αύξηση 12,4% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στα 1,161 δισ. ευρώ
- Institute of Chartered Shipbrokers: Η Ναταλία Μαργιόλη πρώτη γυναίκα πρόεδρος
- Εθνική Τράπεζα: Το Next by NBG φέρνει τον κόσμο των επενδύσεων στο κινητό σου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.