ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού υπέγραψε συμβόλαιο χρονοναύλωσης με τον κολοσσό διακίνησης εμπορευμάτων Cargill για ένα σύγχρονο ultramax που παραδόθηκε πρόσφατα.
Πρόκειται για ένα από τα εννέα πλοία που απέκτησε από την Sea Trade Holdings με έδρα το Stamford τον περασμένο Αύγουστο.
Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία ναύλωσε το πλοίο Pyxis, πρώην STH Montreal, κατασκευής 2018, για χρονικό διάστημα 10 και 12 μηνών με ναύλο 17.100 δολαρίων την ημέρα, ξεκινώντας από τις 15 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.
Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι το πλοίο χωρητικότητας 60.362 dwt αναμένεται να κερδίσει περίπου 5,13 εκατομμύρια δολάρια για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Πέρασε από Επιτροπή Οικονομικών το νομοσχέδιο για τον νέο Τελωνειακό Κώδικα – Τι ανέφερε ο Γ. Πιτσιλής
- Σδούκου: Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει την Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που θα τα διερευνήσει όλα
- Bernard Arnault: Το αφεντικό της LVMH επενδύει 800 εκατ. ευρώ σε εταιρεία κατασκευής jet
- Μουσείο Ακρόπολης: Ωδή στη αυγουστιάτικη πανσέληνο
