ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία εκατό χρονών ο Πάνος Δημητρίου, ιστορικό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη, με φυλακίσεις, εξορίες και διώξεις από τη δικτατορία του Μεταξά, ακόμη, αλλά και περιπετειώδεις δραπετεύσεις.
Υπήρξε μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ενιαίου ΚΚΕ, ήταν από τους πρωταγωνιστές της διάσπασης του 1968 και έτσι πέρασε στο ΚΚΕ εσωτερικού. Τα τελευταία χρόνια ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Με ανακοίνωσή της, η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Πάνου Δημητρίου και αναφέρεται στην πορεία του και τη συμμετοχή στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στη 1 μετά το μεσημέρι, στη Θέρμη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι συμβαίνει με το Mega τελικά (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης: Σε αναμονή της δικαστικής απόφασης η ολοκλήρωση του deal
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απέραντη θλίψη! Πέθανε η «ζωντανή ιστορία της Ελλάδας»(video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη