ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Ασφάλεια Αττικής κρατούνται οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε προχτές 19χρονη για βιασμό, μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους, προκειμένου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της κοπέλας, το οποίο παρέλαβαν σήμερα οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, που διενεργούν την προανάκριση. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ίχνη βιασμού.
Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη κατήγγειλε προχτές Τετάρτη, ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ την βίασαν μέσα σε δωμάτιο του Τμήματος Ομόνοιας, όπου την είχαν οδηγήσει και μάλιστα είχε περιγράψει τον χώρο.
Οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας, με τον έναν από αυτούς, μετά την βάρδια του.
Οι ισχυρισμοί τους όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καταρρίφθηκαν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερκών Υποθέσεων, καθώς προέκυψε από αδιάσειστα στοιχεία ότι πράγματι και οι δύο βίασαν την κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα.
Για το λόγο αυτό ήδη από χτες το βράδυ προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου κρατούνται, ενώ μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, καθώς θεωρούνται απαραίτητα, δεδομένου ότι τυπικά έχει παρέλθει το αυτόφωρο και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.
Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε ότι ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, προκειμένου να κινηθούν όλες οι διαδικασίες σε βάρος των αστυνομικών άμεσα.
«Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους», τόνισε ο υπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε επίσης:
Μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία το επόμενο 24ωρο
Πολιτική Προστασία: Συστάσεις στους πολίτες ενόψει της επιδείνωσης του καιρού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοψία του Χρίστου Δήμα σε αντιπλημμυρικά έργα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου «Κόρινθος – Πάτρα»
- Moderna: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα έσοδα δ’ τριμήνου – Προβλέπει αύξηση έως 10%
- Κύκλωμα με αχυράνθρωπους: Αντιμέτωποι με 4 κακουργηματικές πράξεις οι συλληφθέντες
- Χατζηδάκης: Η δωδεκάμηνη τουριστική περίοδος είναι εφικτή στην χώρα μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.