ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Βούρος, Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και η κόρη του Μαρία-Λουίζα μιλούν για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τα μεγάλα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων
Η OPAP Arena θα έχει την τιμητική της την Κυριακή. Η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδό της κόντρα στον Ατρόμητο και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Βούρο μαζί με την κόρη του Μαρία-Λουίζα.
Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, μιλά για τη σχέση του με την ΑΕΚ που ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και την τιμή και συγκίνηση που νιώθει για το νέο γήπεδο της ομάδας, την OPAP Arena.
Ο Γιάννης Βούρος, μαζί με την κόρη του και παρουσιάστρια Μαρία-Λουίζα, αναλύουν τον Κυριακάτικο αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος (16:00). Μιλούν επίσης για το ντέρμπι της Super League, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (20:00), καθώς και τους μεγάλους Κυριακάτικους αγώνες της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (17:15) και της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30).

Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σήμερα οι υπογραφές της νέας Κλαδικής ΣΣΕ – Αύξηση μισθού 8% για 500 χιλιάδες εργαζόμενους εστίασης – τουρισμού
- Warner Bros: «Χρυσό πακέτο» άνω των 667 εκατ. δολ. για τον CEO David Zaslav, μετά την πώληση στην Paramount
- Στις 23 Μαρτίου η γενική συνέλευση της Y/KNOT Invest
- «Στο δρόμο» για 12,1 εκατομμύρια δολάρια – Εκπληκτικό ρεκόρ για το έργο του Τζακ Κέρουακ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.