ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης (12/10) με ανάρτησή του στο Twitter.
Όπως έγραψε η νόσησή του διαπιστώθηκε με τεστ μετά από «ελαφρύ πονόλαιμο και λίγο συνάχι» τα οποία είχε ως συμπτώματα.
«Πιστεύω ότι ο εμβολιασμός μου, θα βοηθήσει την οικογένειά μου κι εμένα» κατέληξε ο υπουργός Μεταφορών.
Δουλειά από το σπίτι για λίγες ημέρες, πλήρως απομονωμένος.
Έχοντας έναν ελαφρύ πονόλαιμο και λίγο συνάχι έκανα ένα έκτακτο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.Πιστεύω ότι ο εμβολιασμός μου, θα βοηθήσει την οικογένειά μου κι εμένα.
— Κώστας Καραμανλής (@karamanlis_k) October 12, 2022
Διαβάστε επίσης
Κώστας Καραμανλής: Η επιτάχυνση των σιδηροδρομικών έργων θα αναδείξει τον ρόλο των λιμένων της βόρειας Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.