ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Εγκλήματα πολέμου» χαρακτηρίζει τις αδιάκριτες επιθέσεις της Ρωσίας κατά αμάχων, με ανάρτησή του στο twitter ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, τονίζοντας ότι το ρωσικό καθεστώς θα λογοδοτήσει.
«Οι φρικτές επιθέσεις της Ρωσίας εναντίον του Κιέβου και άλλων πόλεων σε όλη την Ουκρανία δείχνουν την απόγνωση του Κρεμλίνου. Αυτές οι αδιάκριτες επιθέσεις εναντίον αμάχων είναι εγκλήματα πολέμου. Παραμένουμε δεσμευμένοι να υποστηρίξουμε την Ουκρανία και να κρατήσουμε υπόλογο το ρωσικό καθεστώς – θα το αντιμετωπίσουμε με τους εταίρους μας στην G7″, αναφέρει ο Σαρλ Μισέλ.
Διαβάστε επίσης:
Κλιμακώνεται η ένταση στη Ουκρανία – Ρωσική καταγγελία για δολιοφθορά στον Turkstream
Στόλτενμπεργκ: «Το ΝΑΤΟ καταδικάζει τις “φρικτές” ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Ο Χαμενεΐ έδωσε εντολή να μείνει το εμπλουτισμένο ουράνιο στο Ιράν
- Παύλος Μαρινάκης: Νέα λεωφορεία, 150 ευρώ στις οικογένειες και βαρέα στους υγειονομικούς
- Zara: Επιστροφή στη συνεργασία με τον superstar Bad Bunny – Νέα συλλογή με το στιλ του καλλιτέχνη
- Σύνοδος G7: Ο Σύρος πρόεδρος Αχμέντ αλ-Σάρα θα παρευρεθεί στη Γαλλία τον επόμενο μήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.