ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ πραγματοποιούν κοινή ναυτική άσκηση με τη συμμετοχή του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Ronald Reagan σε περιοχές γύρω από την Ιαπωνία μετά από τις επαναλαμβανόμενες πυραυλικές εκτοξεύσεις στις οποίες προχώρησε η Βόρεια Κορέα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας.
Η διμερής ναυτική άσκηση, με τη συμμετοχή και ιαπωνικού αντιτορπιλικού πραγματοποιείται από την 1η Οκτωβρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση του ίδιου υπουργείου, χωρίς να γίνει αναφορά στην ημερομηνία της λήξης της.
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Το ενεργειακό σοκ μηδενίζει τις προοπτικές ανάπτυξης
Μασκ: Τι προτείνει για τη μείωση της έντασης ανάμεσα σε Κίνα και Ταϊβάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωζώνη: Επιβράδυνση της ανάπτυξης για 2ο συνεχόμενο μήνα τον Ιανουάριο
- Nintendo: Βουτιά 11% για τη μετοχή μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου
- Ford και Geely: Συζητούν πιθανή συνεργασία για κατασκευή αυτοκινήτων στην Ευρώπη
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει και τις 2.400, νέα υψηλά για ΜΟΗ, ΕΛΧΑ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, rotation στην Eurobank, focus στο Jumbo, πάνω από τα 45 η Metlen
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.