ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πρόεδροι των ΗΠΑ όταν συνηθίζουν να κάνουν τηλεφωνήματα σε ξένους ηγέτες από το Οβάλ Γραφείο επιλέγουν να μένουν μόνοι τους μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους, όχι όμως ο Τράμπ.
Όμως, ο νέος πρόεδρος και πολυεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο επέλεξε να αφήσει τους φωτογράφους να βγάζουν φωτογραφίες αλλά και να αφήσει ανοιχτές τις κουρτίνες του γραφείου.
Έγινε λοιπόν γνωστό πως η συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ διήρκησε 45 λεπτά ενώ λίγο μετά συνομίλησε και με τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν.
Φυσικά, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, τον οποίο κάλεσε να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 10 Φεβρουαρίου.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Σιν Σπάισερ δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες , του προέδρου κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με την Άνγκελα Μέρκελ αλλά και με τον Πούτιν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συζήτησαν για Κυπριακό Μέι-Γιλντιρίμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Την άνοιξη το νέο 50ευρω -Τι καινούριο θα έχει
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο «πόδι» η ΕΥΠ για τους Αλβανικούς Αετούς – Η ταυτότητα των 7 και οι εντολές στα στρατόπεδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
