ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταξί σε λεωφορειολωρίδες: Το μήλον της έριδος κυβέρνησης και ΣΑΤΑ και ο «εμφύλιος» Κυρανάκη-Οικονόμου
Περίεργα πράγματα… Την ώρα που στη Νέα Δημοκρατία βλέπουν τις δημοσκοπήσεις να φέρνουν το κόμμα πρώτο και με διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, το εσωτερικό δείχνει να… βράζει ανάμεσα σε «νέα» και «παλαιά» στελέχη. Ή εάν προτιμάτε, ανάμεσα σε «προεδρικούς» και «καραμανλικούς»!
Ειδικότερα, εκτυλίχθηκε άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Γιώργο Βλάχο και τον Βασίλη Οικονόμου στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού. Τι συνέβη; Όλα ξεκίνησαν όταν ο ΟΝΝΕΔίτης που είχε το μικρόφωνο της εκδήλωσης κάλεσε τον Βασίλη Οικονόμου να μιλήσει βασιζόμενος στο ότι ως βουλευτής Επικρατείας, προηγείται στη σειρά.
Το κάλεσμα αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Βλάχου ο οποίος ήταν παρών και σηκώθηκε αμέσως όρθιος λέγοντας ότι υπάρχει προτεραιότητα την οποία πρέπει να σεβαστούν. Ο Βασίλης Οικονόμου δεν άφησε αναπάντητη την αντίδραση του Γιώργου Βλάχου λέγοντας ότι αν και Προηγείται το Επικρατείας είναι πρόθυμος να δώσει τη σειρά του. Ο Γιώργος Βλάχος ωστόσο φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος καθώς θέλησε να απαντήσει με ερώτηση “Σε τι Προηγείται το Επικρατείας” και τον Βασίλη Οικονόμου να απαντάει “Σε ένσημα”.
Τελικά ο Γιώργος Βλάχος πήρε το μικρόφωνο και μίλησε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε εσωκομματικό επίπεδο. Πρόκειται για τον δεύτερο τσακωμό των δύο βουλευτών μετά από εκείνον που είχε γίνει στη Βουλή και η κατάσταση είναι ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει στην Περιφέρεια Αττικής όπου θα είναι και οι δύο υποψήφιοι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γνωρίζει;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταξί σε λεωφορειολωρίδες: Το μήλον της έριδος κυβέρνησης και ΣΑΤΑ και ο «εμφύλιος» Κυρανάκη-Οικονόμου
- Χαμάς: Εξετάζουμε την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι
- Αποδοχή πράξεων στο πλαίσιο φορολογικού ελέγχου
- Φως, μνήμη και κυκλαδική ποίηση: Το Κτήμα Seriphos με την υπογραφή του Ioli Chiotini Studio
