ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εάν η Ρωσία προχωρήσει στα σχέδιά της να προσαρτήσει τέσσερις ουκρανικές περιοχές, αυτό θα σηματοδοτήσει μια “επικίνδυνη κλιμάκωση” η οποία θα θέσει σε κίνδυνο τις προοπτικές για ειρήνη στην περιοχή, προειδοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.
“Οποιαδήποτε απόφαση να προχωρήσει η προσάρτηση των ουκρανικών περιοχών του Ντονέτσκ, του Λουχάνσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια δεν θα έχει νομική αξία και αξίζει να καταδικαστεί”, δήλωσε ο Αντόνιο Γκουτέρες στους δημοσιογράφους.
Οποιαδήποτε τέτοια απόφαση “θα παρατείνει τις δραματικές συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες και θα εμποδίσει την ικανότητά μας να παρέχουμε σωτήρια βοήθεια σε όλη την Ουκρανία και πέραν αυτής”
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: «Η Δύση υποκινεί «λουτρά αίματος» στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το καυτό παρασκήνιο στο ΝΑΤΟ, τα παιχνίδια του Τραμπ, η τυρόπιτα του ΚΜ, που το πάει ο Αβραμόπουλος κι ένα quiz με Πασόκο
- Q&R: Συνεχίζει την επέκταση στο εξωτερικό – Οι εξαγορές και τα αυξημένα μεγέθη
- Κώστας Μπακογιάννης στο mononews: «Η Αθήνα δεν θα γίνει ποτέ ενεργειακό νησί. Μπορεί όμως να γίνει πολύ πιο ανθεκτική»
- Euronext Athens: Προεξοφλεί την αναβάθμισή της σε ανεπτυγμένη αγορά!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.