ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωθυπουργός της Γαλλίας Ελιζαμπέτ Μπορν ανέβαλε το προγραμματισμένο για την Πέμπτη ταξίδι της στη Γερμανία, όπου επρόκειτο να γίνει δεκτή από τον καγκελάριο ‘Ολαφ Σολτς, ο οποίος διαγνώστηκε σήμερα θετικός στην Covid-19.
Το ταξίδι της Ελιζαμπέτ Μπορν, το πρώτο στο εξωτερικό μετά τον διορισμό της, “ακυρώνεται και αναβάλλεται για μεταγενέστερη ημερομηνία”, σύμφωνα με το Μέγαρο Ματινιόν.
Οι δυο ηγέτες επρόκειτο να συζητήσουν “τη διμερή ατζέντα, ενόψει του προσεχούς γαλλο-γερμανικού Συμβουλίου υπουργών” που έχει προγραμματιστεί στη Γαλλία στα τέλη Οκτωβρίου και “την παρακολούθηση των κοινών δεσμεύσεων σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο, κυρίως στο θέμα της συνεργασίας στην ενέργεια”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το ταξίδι αυτό θα ήταν “επίσης η ευκαιρία να επιβεβαιωθεί εκ νέου η αδιάλειπτη υποστήριξη της Γαλλίας και της Γερμανίας στην Ουκρανία”, συμφωνα με το Ματινιόν.
Διαβάστε επίσης
Πρόεδρος Μολδαβίας: Ανησυχία για διακοπή της ροής αερίου από την Gazprom
Nord Stream 2: Εντοπίστηκε διαρροή στο τμήμα της Δανίας
NASA: Αποσύρει τον πύραυλο της αποστολής Artemis λόγω του τυφώνα Ίαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: Η ΕΕ δεν εξαρτάται αποκλειστικά από ΗΠΑ και Κίνα, έχουμε 450 εκατ. καταναλωτές μην υποτιμάτε τις δυνατότητες μας
- Εξέλιξη βόμβα για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής – Ανοίγει ο δρόμος για ακύρωση παλαιών φόρων και προστίμων
- Νικολαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Ο βουλευτής διαψεύδει ότι αγόρασε σπίτι από πλειστηριασμό
- Τσίπρας: Επι ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε ούτε ένα ευρώ στα funds από τις τράπεζες, να τελειώνει αυτή η πλάκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.