ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρώτη συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τανζανίας πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη.
Συζητήσαμε με την ομόλογο Τανζανίας L. Mulamula τις προοπτικές για συνεργασία στους τομείς της υγείας, του τουρισμού, της θαλάσσιας ασφάλειας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη βάση αμοιβαίου σεβασμού Ελλάδας και Τανζανίας στην UNCLOS” αναφέρει σε αναάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street προσδοκώντας το τέλος του πολέμου – Άνοδος 1100 μονάδες ο Dow Jones, στο +2,9% ο S&P 500
- Τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή στέλνουν οι ΗΠΑ – Προειδοποίηση State Department για τους Αμερικανούς στη Σαουδική Αραβία
- Το πετρέλαιο υποχωρεί μετά από ενδείξεις για διάθεση επίλυσης του πολέμου
- Η Πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά συντονιστή ασφάλειας για την Γκιλφόιλ – Δείτε την αγγελία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.