ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο χειριστής του πυρηνικού σταθμού Isar II στη νότια Γερμανία ενημέρωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος για διαρροή στο εργοστάσιο, η οποία δεν έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια αλλά θα μπορούσε να απαιτήσει εργασίες επισκευής, ανακοίνωσε το υπουργείο τη Δευτέρα.
Μια εβδομαδιαία περίοδος επισκευής θα ήταν απαραίτητη τον μήνα Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι εργασίες θα σταματήσουν, εάν ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής πρόκειται να λειτουργήσει πέρα από τις 31 Δεκεμβρίου ως μέρος του σχεδίου αποθεμάτων της κυβέρνησης για την πυρηνική ενέργεια, πρόσθεσε το υπουργείο.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το απόρρητο δεν μπορεί να είναι αλά καρτ»
DW: «Σοβαρό λάθος» τα λόγια Ερντογάν για τον Οργανισμό Σανγκάης
Κατρίνης προς Τσίπρα: «Δεν έκανε ίχνος αυτοκριτικής για το παρελθόν του»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάριος Ηλιόπουλος: Έχω μεγάλους Στόχους, Πάθος και Όραμα για την ΑΕΚ
- Έσπασε τα 4.400 δολάρια ο χρυσός, σε νέα ιστορικά υψηλά και το ασήμι – Πού οφείλονται τα μεγαλύτερα ετήσια κέρδη από το 1979
- Μητσοτάκης μετά την τριμερή: Στρατηγική βαρύτητα έχει η συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
- Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Νετανιάχου – «Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε τις σχέσεις Ισραήλ – Ελλάδας»