ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πράσινο φως για την ένταξη στο καθεστώς των Στρατηγικών Επενδύσεων έλαβε η πρώτη ξενοδοχειακή επένδυση του ομίλου Μήτση στο νησί των ανέμων, την ώρα που τα εν εξελίξει projects της εταιρείας προσεγγίζουν τα 500 εκατ. ευρώ.
Ένα από αυτά είναι η ανέγερση και ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας στη Μύκονο και συγκεκριμένα στην παραλία Ελιά, που έχει συνολικό προϋπολογισμό 61 εκατομμύρια ευρώ.
Το σχέδιο αφορά συγκεκριμένα στη δημιουργία τουριστικού συγκροτήματος με ξενοδοχειακό κατάλυμα πέντε αστέρων και δυναμικότητας 178 κλινών και 4 τουριστικών κατοικιών, υποστηρικτικών υποδομών (όπως είναι το spa, εστιατόρια και το bar) καθώς και χώρων αναψυχής και άθλησης.
Την επένδυση υλοποιεί ο όμιλος μέσω της Κόρτια Α.Ε., εταιρεία του ομίλου, της οποίας το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τα παιδιά του Κωνσταντίνου Μήτση και επικεφαλής του ομίλου, Σταύρο και Χριστίνα και την Ευγενία Μήτση.
Η εταιρεία είχε υποβάλει αίτημα για υπαγωγή στο νόμο περί στρατηγικών επενδύσεων και το σχέδιο εγκρίθηκε χθες από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.
Το ΤΑΙΠΕΔ, το deal Aldemar και η μεταμόρφωση των αποθηκών της ποτοποιίας Μεταξά
Το καθοριστικό για την υλοποίηση του έργου βήμα έγινε λίγους μήνες αφότου η Mitsis Hotels έδωσε τα χέρια με την Aldemar του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, που όπως έχει δηλώσει προτίμησε να πουλήσει δύο ξενοδοχεία σε Έλληνα επενδυτή, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι υπάρχει η αίσθηση της συνέχειας.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.