ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περίπου στις 5:10 σήμερα το απόγευμα, σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή, εννέα χιλιόμετρα, ανατολικά, βορειοανατολικά της Κάτω Αχαΐας.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας.
#Earthquake (#σεισμός) possibly felt 19 sec ago in #Greece. Felt it? Tell us via:
?https://t.co/LBaVNedgF9
?https://t.co/AXvOM7I4Th
?https://t.co/wPtMW5ND1t
⚠ Automatic crowdsourced detection, not seismically verified yet. More info soon! pic.twitter.com/nvPn829Era— EMSC (@LastQuake) September 16, 2022
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ξεκίνησε η δίκη για τα e-mails σε απόδημους – Δείτε τι κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας
- Τραμπ: «Καλό που παραιτήθηκε ο Τζο Κεντ», τον κατηγορεί για «αδυναμία στην ασφάλεια»
- Μουζάκης: Έκτακτη ΓΣ στις 7/4 για μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών
- Reuters: Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τη Συρία να αναλάβει δράση κατά της Χεζμπολάχ – Διστακτική η Δαμασκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.