ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ενεργειακές υποδομές της περιφέρειας του Ντνιπροπετρόφσκ της κεντρικής Ουκρανίας, προκαλώντας διακοπή της ηλεκτροδότησης σε πολλές πόλεις, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης.
«Ορισμένες πόλεις και κωμοπόλεις έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι Ρώσοι χτύπησαν ενεργειακές υποδομές. Δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με τις ήττες επί του πεδίου της μάχης», έγραψε στο Telegram ο Βαλεντίν Ρεζνισένκο.
«Θα τα καταφέρουμε. Ολες οι υπηρεσίες επιχειρούν. Θα αποκαταστήσουμε τα πάντα το συντομότερο δυνατόν».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ο Μακρόν ζήτησε από τον Πούτιν την απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από τη Ζαπορίζια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεν εκβίασα τη Ζέττα Μακρή, μου κατέστρεψε τη ζωή, υποστήριξε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης
- Ντόναλντ Τραμπ: Έχασε την έφεση κατά της καταδίκης για την σεξουαλική κακοποίηση της Ε. Τζιν Κάρολ
- Κατηγορούνται για κατασκοπεία οι τέσσερις Κινέζοι που φωτογράφιζαν Rafale στην Τανάγρα
- Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες: Σοβαρή ανησυχία για την τροπολογία για τους μετανάστες από τη βόρεια Αφρική
