ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/9) στην Πρέβεζα σε επιχείρηση.
Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι o τραγικός απολογισμός έκρηξης που σημειώθηκε περίπου στις 3:30 μ.μ σε μονάδα εκτροφής πέστροφας στην περιοχή Χόχλα Καναλακίου στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι, επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση.
Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους, ένας 39χρονος από την περιοχή και ένας 40χρονος αλλοδαπός, μαζί με τον τραυματία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε από φιάλη πιθανότατα οξυγόνου ή αερίου την ώρα που οι άτυχοι άντρες εκτελούσαν εργασίες.
Τα αίτια για το τραγικό περιστατικό ερευνώνται από τις αρχές.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο Κρήτης: Άνδρας αυτοκτόνησε στο νοσοκομείο – Βρέθηκε κρεμασμένος στις τουαλέτες
Άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα – «Γάζωσαν» άνδρα με 14 σφαίρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Ανακοινώσεις από τον Τσιάρα σήμερα, θα βάλει το πλαίσιο για τα αιτήματα των αγροτών
- ΔΑΑ: Το μοναδικό ελληνικό αεροδρόμιο με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα – Πέτυχε τον στόχο 25 χρόνια νωρίτερα
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα η ένταξη της Μολδαβίας στην ΕΕ
- Ρωσία: Ζητάει αποζημίωση 230 δισεκ. δολαρίων από τη Euroclear