Στην κυβέρνηση υπάρχει η σκέψη να προχωρήσει ακόμα και σε νομοθετικές ρυθμίσεις (θα αφορά τα δάνεια) για να μπορέσει να ελέγξει το άλλοτε κραταιό συγκρότημα του ΔΟΛ. Τράπεζες και Τρόικα είναι το μεγάλο ζήτημα τι θα πουν. Προφανώς θα πρέπει να καταρτισθεί και ένα business plan. Πολλά ακούγονται και για το MEGA καθώς λέγεται ότι ετοιμάζουν την επαναλειτουργία του Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας. Εάν φυσικά οι δυο επιχειρηματίες βάλουν το χέρι στην τσέπη τότε είναι σαφές ότι το κανάλι θα αναγεννηθεί.
Υποτροφία σε τέκνο εργαζομένου της έδωσε η Εθνική Τράπεζα προκειμένου να σπουδάσει στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου, όπως πληροφορείται η στήλη. Η υποτροφία είχε ανακοινωθεί στο δίκτυο της τράπεζας στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου και αφορούσε σε τέκνο εργαζόμενου έως 26 ετών. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους κινήσεις είναι αξιέπαινες όταν συμβαίνουν, καθώς πολλοί είναι οι εργαζόμενοι πλέον που αδυνατούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Ωστόσο, προκάλεσε αρκετούς ψιθύρους στο εσωτερικό της τράπεζας αναφορικά με την επιλογή του συγκεκριμένου Οργανισμού.
Ο ΟΤΕ εξέλεξε νέο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου τον Srini Gopalan. Ο Srini Gopalan δεν είναι γερμανός ούτε έλλην. Είναι από την Ινδία όπου και σπούδασε και εργάστηκε στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του για να πάει μετά στη Μεγάλη Βρετανία και εν συνεχεία στον όμιλο της Deutsche Telekom. Οπως είναι γνωστό οι Ινδοί έχουν πολλά κοινά με τους Ελληνες και η συμβίωση μπορεί να είναι αρμονική. Μπορεί και όχι.

Εν αναμονή των χρημάτων του ΕΣΠΑ από διάφορες δράσεις που έχουν εγκριθεί είναι δεκάδες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για προγράμματα σε διαφόρους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως για παράδειγμα η βιομηχανία, τα φάρμακα, οι κατασκευές κτλ. τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές και είναι θέμα χρόνου να πέσουν στην αγορά. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης αλλά και του αρμόδιου για το ΕΣΠΑ υπουργού κ. Αλέξανδρου Χαρίτση. Μάλιστα από ότι πληροφορούμαστε υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από γνωστά μελετητικά γραφεία τα οποία ξεσκονίζουν τις εγκεκριμένες δράσεις ώστε να προχωρήσουν στην κατάθεση των σχετικών φακέλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Υπερκαλύφθηκε κατά πολλές φορές η ΑΜΚ των 300 εκατ. ευρώ – Κλείνει το βιβλίο της Διεθνούς Προσφοράς το απόγευμα
- Κώστας Γκαβαρδίνας: Η κυβερνοανθεκτικότητα ως στρατηγική επιβίωσης
- Τραμπ σε ΕΕ: «Μαζέψτε λίγο καθυστερημένο κουράγιο και πάτε στα Στενά του Ορμούζ να πάρετε μόνοι σας καύσιμα»
- Έρευνα Grant Thornton: Άλμα άνω του 13% στις αποδοχές των μελών ΔΣ των εισηγμένων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.