ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ θα επισκεφτεί την Ταϊβάν σήμερα και αύριο για να συναντηθεί με υψηλόβαθμους αξιωματούχους, όπως ανέφερε σήμερα η εκ των πραγμάτων αμερικανική πρεσβεία στην Ταϊβάν, σε μία ανακοίνωσή της.
Η συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επίσκεψης στην περιοχή της Ινδίας και του Ειρηνικού, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Οι αξιωματούχοι θα συζητήσουν ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ταϊβάν, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, πρόσθεσε η ίδια ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
: Επανεξετάζει το ζήτημα των δασμών που έχουν επιβληθεί σε κινεζικά προϊόντα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Άμεσα έρχεται η έκδοση της άδειας και της NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
- Σπάνια φωτογραφία: Η Άννα Μαρία με τα 9 εγγόνια της
- Pizza Fan: Πράσινο φως από την Αρχή για το Ξέπλυμα για την επαναλειτουργία των καταστημάτων της
- ΟΝΥΞ Τουριστική: Ξεκινούν γεωθερμικές γεωτρήσεις και έργα υποδομής για το αγροτουριστικό χωριό στη Σάνη Χαλκιδικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.