ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία έγινε στις 10 το πρωί, σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Τριών Ιεραρχών και Μυρμιδόνων, στα Πετράλωνα.
Άγνωστος εισέβαλε στην τράπεζα, ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες με την απειλή πιστολιού, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγε.
Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά σε δύσβατο σημείο στη Σαμοθράκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστρία: Απέλαση τριών Ρώσων διπλωματών που κατηγορούνται για κατασκοπεία
- Τέλος στα ψιλά γράμματα στα δάνεια: Πλαφόν έως 50% και δικαίωμα υπαναχώρησης – Οι νέοι κανόνες που έρχονται με το νομοσχέδιο και παραδείγματα
- Πειραιώς: Σταθερά τα αγροτικά εμπορεύματα παρά τις διεθνείς αβεβαιότητες
- ΓΑΙΑΟΣΕ: Σε εξέλιξη το σχέδιο για τον σιδηροδρομικό σταθμό Πελοποννήσου – Ποιοι οι τρεις στρατηγικοί άξονες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.