ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πουθενά στην Αττική, πουθενά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άβατα», σημειώνει μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του, στους προσωπικούς λογαριασμούς του ,κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στην επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για εκκένωση κτιρίου υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Υπουργός αναφέρει:
«Εκκένωση κατάληψης παράνομων μεταναστών από την ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια. Έχουν προσαχθεί 8 αλλοδαποί, ανάμεσα τους και ο φερόμενος ως δράστης απόπειρας βιασμού πριν από λίγες ημέρες στην ίδια περιοχή. Πουθενά στην Αττική, πουθενά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άβατα. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των πολιτών και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες για την ασφάλεια τους».
Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος: Έχουν εκπαιδευτεί 1.200 αστυνομικοί για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό μήνυμα για την Συνταγματική Αναθεώρηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.