ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ποσό των 14.534.625,61 ευρώ πλήρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 22 έως τις 29 Ιουλίου 2022. Δικαιούχοι των πληρωμών είναι 642 αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι οποίοι συμμετέχουν σε αγροτικά προγράμματα.
Συγκεκριμένα, οι πληρωμές αφορούν δράσεις και προγράμματα του ΠΑΑ όπως οι δασώσεις, επενδύσεις σε υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και δασοκομίας, το μέτρο Συνεργασία και των τοπικών ομάδων Leader.
Επίσης, πληρωμές έγιναν στους νέους αγρότες, στις ομάδες και οργανώσεις παραγωγών, καθώς και για τα μεταφορικά νησιών Αιγαίου, την προώθηση οίνων σε τρίτες χώρες, την δωρεάν διανομή φρούτων και γάλακτος κ.ά.
Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις πληρωμές
Διαβάστε επίσης
Νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Ευάγγελος Σημανδράκος
Γεωργαντάς: Στις 15 Μαΐου ξεκινούν οι πληρωμές των έργων στο πρόγραμμα ΠΑΑ CLLD /Leader
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Στόχος της ελληνικής προεδρίας στο ΣΑ του ΟΗΕ η ενίσχυση της διαβούλευσης για ειρηνική επίλυση των διαφορών
- Φρίντριχ Μερτς: Ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή του CDU στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
- Qatar Airways: Ο πόλεμος στο Ιράν ήταν η «μεγαλύτερη κρίση» στην ιστορία της εταιρείας
- Κατάρ: Το 2027 ξεκινά η παραγωγή από την επέκταση των εγκαταστάσεων LNG, σύμφωνα με τον υπουργό Ενέργειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.