ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε σήμερα στον Ουκρανό υπουργό Υποδομών Ολεκσάντερ Κουμπράκοφ ότι είναι σημαντικό η πρώτη αποστολή σιτηρών στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ, να γίνει το συντομότερο δυνατό, ανακοίνωσε το υπουργείο του.
Σε ανακοίνωση, το υπουργείο αναφέρει ότι ο Ακάρ χαιρέτισε μια δήλωση ότι το Κίεβο ελπίζει να αρχίσει να εφαρμόζει τη συμφωνία αυτή την εβδομάδα, προσθέτοντας ότι η Τουρκία ελπίζει να κάνει ό,τι πρέπει στο πλαίσιο της συμφωνίας.
Ο Ακάρ, που συζήτησε για τη συμφωνία εξαγωγής των σιτηρών με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ ‘Οστιν νωρίτερα, δήλωσε επίσης ότι το έργο στο κοινό συντονιστικό κέντρο, στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζεται εντατικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου του.
Διαβάστε επίσης:
Η εξαγωγή σιτηρών μέσω λιμανιών δεν θα είναι εύκολη, δηλώνει ο οικονομικός σύμβουλος του Ζελένσκι
Ουκρανία: Εξοργισμένη από το πλήγμα στην Οδησσό – Προετοιμάζεται για την εξαγωγών σιτηρών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UFO: Τα αρχεία εντείνουν τη συζήτηση σχετικά με τα μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα
- Βρετανία: Παρουσιάστηκε από τη Νίκη Κεραμέως η ελληνική αγορά εργασίας στο London School of Economics
- Καραϊβική: Νοροϊός σε κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 100 ασθενείς
- Ξένοι οίκοι για Πειραιώς, Εθνική και Eurobank: Οι τιμές στόχοι έως €17, τα σενάρια ανόδου και το μεγάλο στοίχημα των τραπεζών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.