ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεχίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της σε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αποδέκτες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, και συγκεκριμένα εξακολουθεί να συνδράμει το έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου», με επίκεντρο, αυτή τη φορά, τη στήριξη οικογενειών προσφύγων του πολέμου της Ουκρανίας.
Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, η Celestyal Cruises στηρίζει έμπρακτα την «Κιβωτό του Κόσμου», χαρίζοντας χαμόγελα και δύναμη στα παιδιά που το έχουν περισσότερο από όλους ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2022, η εταιρεία προσέφερε σε 40 πρόσφυγες, μητέρες και παιδιά από την Ουκρανία όπου μαζί με εθελοντές της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» και τον ιδρυτή της, Πατέρα Αντώνιο, τους έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική εκδρομή που ενθουσίασε τους μικρούς και μεγαλύτερους ταξιδιώτες, γεμίζοντάς τους χαμόγελα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.
Η κρουαζιέρα επισκέφθηκε προορισμούς, όπως την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μνημεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, τοπικές γεύσεις, ενώ απόλαυσαν τους παραδοσιακούς χώρους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που προσέφερε το πλοίο.

«Σε ένα ταξίδι γεμάτο ωραίες στιγμές και χαμογελαστά πρόσωπα, είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της «Κιβωτού του Κόσμου», υποστηρίζοντας το έργο της και τη συνεισφορά της στην ευπαθείς ομάδες από τις επιπτώσεις του πολέμου της Ουκρανίας.. Σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς παγκοσμίως, είναι αξίες όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και η φιλοξενία που έχουν μεγαλύτερη σημασία», δήλωσε η Φρόσω Ζαρουλέα, Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων της Celestyal Cruises.
Διαβάστε επίσης:
Η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε λιμάνι εκκίνησης της κρουαζιέρας από την Celestyal Cruises
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Την Τρίτη η κηδεία της Μαρινέλλας – Η ανακοίνωσή της οικογένειάς της
- Πόλεμος στο Ιράν: Ζημιές από ιρανική επίθεση σε εργοστάσιο στο νότιο Ισραήλ – Πλήγμα στο ιρανικό πανεπιστήμιο στην Ισφαχάν
- Νετανιάχου: Για λόγους ασφαλείας η απαγόρευση εισόδου του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο
- Ιταλία: Στήριξη Μελόνι στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων που του απαγορεύτηκε η είσοδος στον Πανάγιο Τάφο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.