ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του άδεια από τις φυλακές έπειτα από 20 χρόνια πήρε ο καταδικασμένος «Λάμπρος» της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, επέστρεψε στις φυλακές έπειτα από τρεις ημέρες, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν από τους τρομοκράτες της 17Ν.
Η άδεια στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, όπως προβλέπεται από τον νόμο, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πέρασε στο σπίτι του.
Αντιδρώντας πάντως στην είδηση ότι ο Γιωτόπουλος είχε λάβει άδεια, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε στο Twitter: «Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα».
Διαβάστε επίσης
Καύσωνας: Κόκκινος συναγερμός για ακραίες θερμοκρασίες στη Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.