ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ναντίμ Ζαχάουι θα τεθεί και αυτός υποψήφιος να διαδεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργία, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Evening Standard.
“Ο στόχος μου είναι ο εξής απλός: να προσφέρω τις ευκαιρίες που δόθηκαν στη γενιά μου, σε όλους τους Βρετανούς, όποιοι κι αν είστε και από όπου κι αν προέρχεστε…. Να σταθεροποιήσω την οικονομία”, ανέφερε ο Ζαχάουι σύμφωνα με την εφημερίδα.
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Στην κούρσα για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον και ο Γκραντ Σαπς
Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Μπορούν να μειώσουν το λογαριασμό; Ποια προσφέρονται στην αγορά
- Χορηγική συμφωνία-μαμούθ για το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ άνω των 100 εκατ. ευρώ
- Τραγωδία στη Χίο: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλεούμενο που μετέφερε μετανάστες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.