ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ναντίμ Ζαχάουι θα τεθεί και αυτός υποψήφιος να διαδεχθεί τον Μπόρις Τζόνσον στην πρωθυπουργία, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Evening Standard.
“Ο στόχος μου είναι ο εξής απλός: να προσφέρω τις ευκαιρίες που δόθηκαν στη γενιά μου, σε όλους τους Βρετανούς, όποιοι κι αν είστε και από όπου κι αν προέρχεστε…. Να σταθεροποιήσω την οικονομία”, ανέφερε ο Ζαχάουι σύμφωνα με την εφημερίδα.
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Στην κούρσα για τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον και ο Γκραντ Σαπς
Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον ακύρωσε τη γαμήλια δεξίωση στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροπορικά καύσιμα: Χρήση αμερικανικού Jet A αναμένεται να επιτρέψει η ΕΕ – Πώς θα παρέμβει στις τιμές εισιτηρίων
- Μεγάλη μείωση κατά 30,5% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάρτιο
- Γερμανία: Επίθεση σε χρηματαποστολή που έφτασε στην τράπεζα – Αναφορές για ομήρους
- Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.