ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας είναι «το κοινό καθήκον ολόκληρου του δημοκρατικού κόσμου», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά την έναρξη της συνόδου στο Λουγκάνο, η οποία αναμένεται να χαράξει τα περίγραμμα της μελλοντικής ανοικοδόμησης της εμπόλεμης χώρας.
«Η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας είναι το κοινό καθήκον όλου του δημοκρατικού κόσμου» και «η πιο σημαντική συμβολή στην ειρήνη στον κόσμο», δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας που μεταδόθηκε μέσω βίντεο ενώπιον των ηγετών των συμμαχικών χωρών του Κιέβου και πολλών διεθνών θεσμών.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Διεξάγονται ακόμη μάχες στα προάστια του Λισιτσάνσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Έξι νεκροί και 480 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Ιανουάριο στην Αττική
- Ηλεκτρική 1 στις 4 νέες BMW εντός ΕΕ
- Ιόνια Οδός: Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω κατολίσθησης – Πώς γίνεται η διέλευση των οχημάτων (Βίντεο)
- Νίκος Παπαθανάσης: Στέγη, ανακαινίσεις και νέο πρόγραμμα για ΜμΕ – Στόχος η πλήρης απορρόφηση των πόρων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.