ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χανιά: Στη Σταυρούλα ανήκουν οι κηλίδες αίματος στη τηλεόραση και το πάτωμα του σπιτιού – Στον εισαγγελέα ο 43χρονος ενοικιαστής
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Πύργου.
Ο 39χρονος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα εκεί όπου τελικά τον εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι οι άνδρες της αστυνομίας.
Αυτή τη στιγμή ο 39χρονος Θύμιος οδηγείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έβγαινε από το εγκαταλελειμμένο σπίτι στους δρόμους αργά τη νύχτα και αναζητούσε τροφή στους κάδους απορριμμάτων.
Ο Θύμιος Μπουγάς, που είναι παραμορφωμένος στο πρόσωπο έπειτα από ατύχημα, εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς κατοίκους της περιοχής.
Διαβάστε επίσης:
Ατύχημα για τον Τζο Μπάιντεν, έπεσε από το σταματημένο ποδήλατό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Καρυστιανού: Διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα» – Τον κατηγορεί για «διχαστικές συμπεριφορές»
- Παύλος Μαρινάκης για Γιάννη Βαρβιτσιώτη: Η Νέα Δημοκρατία και η χώρα είναι φτωχότερες
- Air France-KLM: Ευκαιρία ανάκτησης επιβατών μετά την πιθανή εξαγορά της easyJet
- Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.