ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη και χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τελετή ορκωμοσίας πενήντα τριών (53) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, που εισήχθησαν με το σύστημα της μοριοδότησης.
Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.Ν.) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, παρέστησαν επίσης ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυράκης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας Π.Ν., Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Porsche 550 J: Έτσι μαθαίνεις στην επόμενη γενιά να αγαπά ένα αυτοκίνητο του 1953
- Στρατιωτική κινητοποίηση: Η «ξεχασμένη» παράμετρος της ευρωπαϊκής άμυνας
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.