ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρινάκης στο mononews: Η αντιπολίτευση προσπαθεί να μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο δικαστήριο – Πατριωτισμός δεν είναι οι εύκολες κορώνες
Η κυριαρχία ΔΕΗ και Στάσση, η αγωνία του Περιστέρη της ΓΕΚ, τα ραντεβού του ΑΔΜΗΕ στο Λονδίνο, η λίστα Mononews Shipping 20, οι big business με τις ταυτότητες, ο Δένδιας και το κρίσιμο 25% του «Θόλου», το μυστικό δείπνο Τσίπρα σε mansion της Παλλήνης και ο Σπύρος Πολλάλης (Κολλέγιο Αθηνών) στο My Story
«Aπαράδεκτες» χαρακτήρισε τις τελευταίες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ξεκαθάρισε πως η «μόνη καθαρή απάντηση» στην Τουρκία «πρέπει να είναι το εμπάργκο όπλων».
Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα στους εταίρους της χώρας «να σταματήσουν να υπνοβατούν μπροστά σε αυτή την αναθεωρητική στρατηγική», τονίζοντας πως «όσοι συνεχίζουν να εξοπλίζουν τον Ερντογάν υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».
Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:
Το παραλήρημα Ερντογάν δεν έχει τέλος. Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την εξουσία.
Οι τελευταίες απαράδεκτες δηλώσεις για αποστρατικοποίηση των νησιών και οι απειλές για την εθνική κυριαρχία μας είναι πέρα από κάθε σεβασμό του διεθνούς δικαίου.
Μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα όταν βαφτίζει εχθρό του κράτους και τρομοκράτη όποιον διαφωνεί μαζί του, φυλακίζοντας ακόμα και δημοσιογράφους ή βουλευτές της αντιπολίτευσης και προσπαθεί τώρα να θέσει εκτός νόμου το φιλοκουρδικό κόμμα HDP.
Αναφέρεται σε συμμάχους όταν ευθέως εκβιάζει τη Φινλανδία και τη Σουηδία με την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.
Είναι καιρός οι εταίροι μας να σταματήσουν να υπνοβατούν μπροστά σε αυτή την αναθεωρητική στρατηγική. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η μόνη καθαρή απάντηση πρέπει να είναι το εμπάργκο όπλων.
Θα το πω για πολλοστή φορά, όσοι συνεχίζουν να εξοπλίζουν τον Ερντογάν υπονομεύουν ευθέως την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Η Ελλάδα δεν θα τροφοδοτήσει την κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα πιστοποιητικά που έχει ήδη το Δημόσιο – Τι είπε για Πανελλαδικές, υδρογονάνθρακες και «Προλαμβάνω»
- Μέσα στον Ιούνιο ο διαγωνισμός για το λιμάνι της Ελευσίνας
- Έρχεται το νέο “Ανακαινίζω” για περισσότερους δικαιούχους και με υψηλότερες επιδοτήσεις
- Διεθνείς αγορές: Βίοι αντίθετοι για μετοχές και ομόλογα στο τρίμηνο του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.