ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιωάννα Προκοπίου, CEO της Prominence Maritime, μιλώντας στο συνέδριο της Capitallink τόνισε ότι ανήκοντας στη δεύτερη γενιά εφοπλιστών της οικογενείας μου, θεωρώ πως το γεγονός αυτό προσφέρει πλεονεκτήματα αλλά και σηματοδοτεί πρόσθετες προκλήσεις.
«Η προηγούμενη γενιά δημιούργησε τη βιομηχανία αυτή από το μηδέν».
«Ως νέος άνθρωπος, πρόσθεσε, έχεις φιλοδοξίες για να κάνεις πράγματα που σε ολοκληρώνουν, χρησιμοποιώντας ταλέντο και δημιουργικότητα. Αυτό όμως συνυπάρχει με μια ανάγκη να αποδείξεις ότι αξίζεις και ότι έχεις κερδίσει τη θέση σου. Κάποιοι συνάδελφοι ενδεχομένως σε κρίνουν και σε συγκρίνουν. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να βρεθεί το κατάλληλο πόστο. Έμαθα πολλά από τον πατέρα μου, που με ενθάρρυνε να αναλάβω επιπλέον πρωτοβουλίες, επιτρέποντας μου να αποτύχω και να μάθω από τα λάθη μου».
Διαβάστε επίσης:
Ο τζίρος των 300 δισ. δολαρίων προσέλκυσε στα “Ποσειδώνια” σαράντα προμηθευτές καυσίμων πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Interview: Στο 25,7% η ΝΔ, παραμένει πρώτη με μεγάλη διαφορά – Στο 13,5% το ΠΑΣΟΚ, 3η η Καρυστιανού
- Άρτεμις Ποταμιάνου στη Στοκχόλμη: Έκθεση – σχόλιο για την γυναίκα και τις κοινωνικές ανισότητες
- Alpha Bank: Αγόρασε 2.148.573 εκ. ίδιες μετοχές έναντι περίπου 8,09 εκ. ευρώ
- Πλαστικά Θράκης: Ισχυρή παρουσία για το 2025 με πωλήσεις €389,6 εκατ. και EBITDA στα €48,4 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.