ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ilta Sanomat, ο πρόεδρος της Φινλανδίας Σαούλι Νιινίστο, δήλωσε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο στις 4 Απριλίου, ο κ. Ερντογάν είχε εκφράσει την θετική του στάση για την απόφαση της Φινλανδίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.
Επιπλέον, ο Νιινίστο επισήμανε πως «δεν υπήρχε πιθανότητα παρερμηνείας». Ο Φινλανδός πρόεδρος ισχυρίζεται πως και ο Υπουργός Εξωτερικών Πέκα Χααβίστο είχε στις 5 Μαΐου επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου από την οποία προέκυπτε πως δεν τίθεται κανένα πρόβλημα σε σχέση με το ενδεχόμενο ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ.
Πρόκειται για ακόμα ένα δημοσίευμα που έρχεται να εκθέσει τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν για την ανεύθυνη και αναξιόπιστη στάση του και την απόφασή του να μπλοκάρει την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- E.In.S.: Άλμα 86% στα καθαρά κέρδη του Ομίλου – Προσωρινό μέρισμα 0,04 ευρώ ανά μετοχή
- Τιμήθηκε ο Δαμιανός Κωνσταντίνου από τον πρόεδρο της Κύπρου για την προσφορά του στην κυπριακή και ελληνική οικονομία και ναυτιλία
- ΕΕ: €6,1 δισ. για την αεράμυνα και τις αμυντικές ανάγκες της Ουκρανίας – Τι σημαίνει για τους Ευρωπαίους παραγωγούς
- Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Οι νέοι κλάδοι και τα πρόστιμα έως 10.500 ευρώ – Τι αλλάζει από Οκτώβριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.