ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο απόλαυσαν ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ξέκλεψε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του και μαζί με τη στενή του φίλη και συνεργάτη, Κατερίνα Καινούργιου πετάχτηκαν στο νησί των Ανέμων με ελικόπτερο από την Αθήνα.
Εκεί, όπως μεταδίδει το Mykonos Live TV, βρέθηκαν στο αγαπημένο beach bar-restaurant του Κοκλώνη, όπου παλαιότερα έχει γιορτάσει και τα γενέθλιά του, το Nammos στην Ψαρρού.
Αφού πέρασαν λίγες ώρες μαζί και απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τους δίπλα στο κύμα επέστρεψαν στη βάση τους.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε την ώρα που αποχωρούσαν από την κοσμική πλαζ και κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο και να γυρίσουν στην Αθήνα.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Κοκλώνης απαντάει στην ερώτηση: «Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Φυγή προς τα εμπρός επιδιώκει η κυβέρνηση – Το παρασκήνιο της επιλογής των νέων υπουργών
- Αλλαγές στη διαταγή πληρωμής με το νέο νομοσχέδιο: Πώς θα ξεκινούν πλέον οι πλειστηριασμοί και ο ρόλος των δικηγόρων
- Σύντροφοι εκτός γάμου ή συμφώνου συμβίωσης: Ποια δικαιώματα έχουν στην κοινή περιουσία και τι θα συμβεί με τις κληρονομιές
- H έκρηξη στο Μαξίμου, οι φωνές του Μητσοτάκη, το παρασκήνιο του ανασχηματισμού, η εισαγγελέας Πόπη και τα νεύρα βουλευτών
