ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο απόλαυσαν ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός ξέκλεψε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του και μαζί με τη στενή του φίλη και συνεργάτη, Κατερίνα Καινούργιου πετάχτηκαν στο νησί των Ανέμων με ελικόπτερο από την Αθήνα.
Εκεί, όπως μεταδίδει το Mykonos Live TV, βρέθηκαν στο αγαπημένο beach bar-restaurant του Κοκλώνη, όπου παλαιότερα έχει γιορτάσει και τα γενέθλιά του, το Nammos στην Ψαρρού.
Αφού πέρασαν λίγες ώρες μαζί και απόλαυσαν τον καφέ και το φαγητό τους δίπλα στο κύμα επέστρεψαν στη βάση τους.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε την ώρα που αποχωρούσαν από την κοσμική πλαζ και κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο και να γυρίσουν στην Αθήνα.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Κοκλώνης απαντάει στην ερώτηση: «Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νικολά Μαδούρο: Διεμήνυσε από την φυλακή ότι «είναι καλά» -Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Αμερικανούς να «φύγουν αμέσως» από τη Βενεζουέλα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής που ενεργοποιεί το 2026
- Καιρός: Ξεκινά η ψυχρή εισβολή με βουτιά της θερμοκρασίας
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax