ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησαν οι πρώτες εντολές στο rebalancing ενόψει εισόδου της Εθνικής και της Mytilineos ΜΥΤΙΛ 0% 36,70 από αύριο 1η Ιουνίου στον MSCI.
Ήδη αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν πηγές από τα dealing rooms, περνά μεγάλη εντολή 35 εκατ. τεμαχίων στην Εθνική Τράπεζα.
Ο τζίρος ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, ενώ υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναταραχή στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ αποπέμπει τη Ζακάρια και στηρίζει τη Σούζι Γουάιλς
- Τζον Πόλσον: Δωρεά 250 εκατ. δολαρίων στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ – Στρέφει τη φιλανθρωπική του δράση στο Ισραήλ
- Μακρόν για τα επεισόδια στη Γαλλία: «Δεν υπάρχει χώρος για βία στη Δημοκρατία μας»
- Γαλλία: Περίπου 800.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στις πορείες στη χώρα το Σάββατο, λένε οι διοργανωτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.