ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε σήμερα, ότι συμφώνησε με τον πρόεδρο Πούτιν για ένα τριετές συμβόλαιο παροχής ρωσικού φυσικού αερίου
Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε σήμερα ότι συμφώνησε τηλεφωνικά, για ένα τριετές συμβόλαιο παροχής φυσικού αερίου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
“Δεν μπορώ να μιλήσω για την τιμή τώρα, όλες οι λεπτομέρειες θα συμφωνηθούν με την Gazprom,” δήλωσε ο Βούτσιτς στους δημοσιογράφους.
Το δεκαετές συμβόλαιο εφοδιασμού της Σερβίας από την Gazprom λήγει την 31η Μαΐου.
Ο Βούτσιτς δήλωσε επίσης, ότι συζήτησε με τον Πούτιν την επέκταση της εγκατάστασης αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Σερβία.
Διαβάστε επίσης
Η Ρωσία υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πλήρωσε σε ρούβλι το φυσικό αέριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
- Η ΕΕ πιέζει τους εταίρους για επιπλέον χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Σαουδική Αραβία: Από φωτιά σε δεξαμενή καυσίμων της Aramco οι καπνοί κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.