ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πολιτικά σκάφη μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια το λιμάνι της Μαριούπολης, στην Αζοφική Θάλασσα, καθώς ο κίνδυνος από τις νάρκες εξαλείφθηκε, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με τη Μόσχα, έχει ανοιχθεί από χθες Τετάρτη ένας θαλάσσιος ανθρωπιστικός διάδρομος στην Αζοφική.
Η Ρωσία έθεσε υπό τον έλεγχό της τη Μαριούπολη την περασμένη εβδομάδα, αφού παραδόθηκαν περισσότεροι από 2.400 Ουκρανοί μαχητές στο πολιορκημένο χαλυβουργείο του Αζοφστάλ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία προανήγγειλε ο Ερντογάν
Σάνα Μάριν: Οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν σημείο καμπής για τον κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.