ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To Blue Star Delos έκανε το “ποδαρικό” στον Πειραιά για το 2017 καθώς μόλις οι δείκτες των ρολογιών έδειξαν μεσάνυχτα, έκανε την είσοδο του στο πρώτο λιμάνι της χώρας.
Τον Πλοίαρχο Κυριακο Χωριανόπουλο, τους Αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου υποδέχτηκαν στα Λεμονάδικα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή καθώς και πλήθος κόσμου.
Να αναφέρουμε πως το πλοίο της ATTICA GROUP είχε ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:25 το πρωί για Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη και επιστροφή με 563 επιβάτες, 101 ι.χ, 17 φορτηγά και 1 δίκυκλο, ενώ αύριο στις 13:00 το μεσημέρι αναμένεται η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. να επισκεφθεί και να επιδώσει αναμνηστική πλακέτα και δώρα στον Πλοίαρχο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 2017: Έτσι γιόρτασε η Αθήνα και ο υπόλοιπος κόσμος την πρωτοχρονιά (φωτογραφίες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Τσιόδρας: Στο επίκεντρο του διαλόγου με κολοσσούς καλλυντικών η απλοποίηση της χημικής νομοθεσίας
- ΟΛΠ: Νέο ρεκόρ το 2025 με 1,85 εκατ. επιβάτες – Εγκαινιάζει την περίοδο κρουαζιέρας 2026
- Τζερόμ Πάουελ: Λαγκάρντ, Μπέιλι και κεντρικοί τραπεζίτες απ’ όλον τον κόσμο τάσσονται υπέρ του – Η κοινή δήλωση και τα «καρφιά» στον Τραμπ
- Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηιωάννου»: Επενδύει στη νέα γενιά της ναυτοσύνης με δέκα υποτροφίες με το ΩMEGA Yachting Academy