ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέες απώλειες έκλεισε ο χρυσός καθώς η άνοδος του δολαρίου συνεχίζει να προκαλεί ισχυρές πιέσεις στο πολύτιμο μέταλλο.
Ο χρυσός υποχώρησε την Πέμπτη κάτω από τον κινητό μέσο όρων των 200 ημερών καθώς ο υψηλός πληθωρισμός πιέζει την FED για μια ταχύτερη σύσφιξη της νομισματικής της, κάτι που οδηγεί σε άνοδο το δολάριο, το οποίο έφτασε σε υψηλά 20 ετών σε σχέση με άλλα νομίσματα.
Την Παρασκευή το συμβόλαιο παράδοσης Ιουνίου υποχώρησε κατά 0,9%, στα 1808,20 δολάρια η ουγγιά.
Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο από τις 4 Φεβρουαρίου 2022.
Σε επίπεδο εβδομάδας ο χρυσός υποχώρησε κατά 3,9%, στην χειρότερή του επίδοση από τον Ιούνιο του 2021.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TREK Development: Σε θεσμικούς επενδυτές πέρασε ποσοστό 3,17%
- ΕΥΠ: Στη δημοσιότητα απόρρητα αρχεία της δεκαετίας του ’50
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Reuters: Ο Βανς μίλησε με διαμεσολαβητές, τους είπε πως ο Τραμπ ανυπομονεί να τελειώσει υπό όρους τον πόλεμο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.