ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη βούληση της κυβέρνησης να διασφαλίσει την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών στα ΑΕΙ επανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Θεοδωρικάκος σχολίασε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε συνταγματικό τον Νόμο για τη σύσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Υπουργού:
«Με σχέδιο και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε για την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών στα ΑΕΙ, προϋπόθεση για την αναβάθμιση των πανεπιστημίων μας».
Με σχέδιο και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε για την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών στα ΑΕΙ, προϋπόθεση για την αναβάθμιση των πανεπιστημίων μας!
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) May 11, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΣτΕ: «Πράσινο φως» για την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας
Κεραμέως: Ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher των 200 ευρώ σε εκπαιδευτικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαρό: Δεν βλέπει «ορατό τέλος» στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μετά την επίσκεψη του στο Ισραήλ
- Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα
- Ιράν: Επιτέθηκε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ – Η στιγμή που θραύσμα βαλλιστικού πέφτει σε χώρο στάθμευσης (Βίντεο)
- ΣΕΦ: «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.