ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τρίτο λεωφορείο, που μετέφερε 23 πολίτες, αναχώρησε σήμερα από την χαλυβουργία Azovstal στη Μαριούπολη, η οποία πολιορκείται από τις ρωσικές δυνάμεις, μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο τον απεσταλμένο του ρωσικού πρακτορείου RIA στην περιοχή.
Νωρίτερα, άλλοι 25 άμαχοι – μεταξύ των οποίων ήταν παιδιά – μεταφέρθηκαν με δύο λεωφορεία από το Αζοφστάλ σε ένα κέντρο υποδοχής στην πόλη Μπεζιμένε, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων.
Ουκρανοί αξιωματούχοι είχαν κατηγορήσει σήμερα τη Ρωσία ότι παραβίασε την εκεχειρία που είχε στόχο την απομάκρυνση πολλών αμάχων που παραμένουν παγιδευμένοι σε υπόγεια των εγκαταστάσεων της βομβαρδισμένης χαλυβουργίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Δυσαρέσκεια στη Σερβία για το επιχείρημα του Βλαντίμιρ Πούτιν για την απόσχιση του Κοσόβου
Ο Μπάιντεν θα εγκρίνει νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: 230 επενδυτικά σχέδια άνω των 2 δισ. ευρώ και 91 στρατηγικές επενδύσεις σε εξέλιξη – Το σχέδιο για τη νέα βιομηχανική Ελλάδα
- ΓΑΙΑΟΣΕ: Νέα προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον διαγωνισμό για την εκμίσθωση καντίνας στον Σταθμό Λαρίσης
- Spitogatos: Σε ανοδική τροχιά οι ζητούμενες τιμές κατοικιών και το 2ο τρίμηνο του 2026, με πιο ήπιους ρυθμούς
- Άκαρποι οι πλειστηριασμοί δύο ακινήτων του ιδρυτή της Neoset Κωνσταντίνου Αλεξανδράκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.