ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 11 εκατ. ευρώ, με ιδιωτική τοποθέτηση, με την Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε η Ideal Holdings.
Ειδικότερα, στις 05.05.2022 οι δύο εταιρείες υπέγραψαν το Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου μετά Συμβάσεων Κάλυψης και πρωτογενούς διάθεσης και Ορισμού Διαχειριστή Πληρωμών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών, ονομαστικής αξίας έως του ποσού των 11.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ν.3156/2003 και του ν.4548/2018, με ιδιωτική τοποθέτηση.
Η διάρκεια του δανείου είναι τριετής, με δυνατότητα από την εταιρεία διετούς παράτασης και σκοπός του είναι η χρηματοδότηση επενδύσεων μέσω αποκτήσεως νέων συμμετοχών είτε από την εταιρεία είτε διαμέσου των θυγατρικών αυτής.
Διαβάστε επίσης
Μεγάλου: Έμφαση στη σημασία της αγοράς ναυτιλιακών ομολόγων ως αναπτυξιακό εργαλείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαστεργίου: «Μας απασχολεί και παίρνουμε όλα τα μέτρα που απαιτούνται για να είναι ασφαλές δίκτυο»
- ΟΔΔΗΧ: Στις 4/3 η δημοπρασία εντόκων γραμματίων 52 εβδομάδων ποσού 400 εκατ. ευρώ
- Γερμανία: Απρόσμενη κάμψη του πληθωρισμού στο 2% τον Φεβρουάριο
- Εθνική Τράπεζα: «Πατάει γκάζι» στις διανομές για τους μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.