ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ενδεχόμενο ενίσχυσης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων με οπλικά συστήματα μεγαλύτερου βεληνεκούς συζητήθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.
«Οι ηγέτες συζήτησαν τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου και τις ανάγκες που έχουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της (ανάγκης) προμήθειας οπλικών συστημάτων μεγαλύτερου βεληνεκούς για να αποτραπούν οι βομβαρδισμοί αμάχων», ανέφερε ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού.
Διαβάστε επίσης:
ΝΑΤΟ: Εντείνει την παρουσία του στα σύνορα Σουηδίας όσο εξετάζεται η ένταξή της στην Συμμαχία
Ιαπωνία: Νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Παγώνουν τα περιουσιακά στοιχεία σε άλλα 140 πρόσωπα
Τηλεφωνική συνομιλία Σταϊνμάιερ – Ζελένσκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Νίκη της Αριστεράς στο Βερολίνο δείχνουν τα exit polls – Πρώτο το AfD στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
- Ιράκ: Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Αρμπίλ όπου βρίσκονται αμερικανικές δυνάμεις
- Γεραπετρίτης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ – Οι κρίσιμες επαφές
- Τραμπ: Οι Χούθι δέχθηκαν να μην επιτεθούν στις ΗΠΑ – Σε «φάση λήψης αποφάσεων» για το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.