ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στον χώρο του αχανούς εργοστασίου χάλυβα Αζοφστάλ, στη Μαριούπολη, ανέφερε το απόγευμα της Τετάρτης ένας σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας, μιλώντας στο Radio Free Europe/Radio Liberty.
Μέχρι και απόψε το βράδυ η Ουκρανία παραμένει σε επαφή με τις ουκρανικές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Αζοφστάλ, πρόσθεσε.
Νωρίτερα, ο ο δήμαρχος της Μαριούπολης, Βαντίμ Μποϊτσένκο είπε πως διεξάγονται «σφοδρές μάχες» διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της χαλυβουργίας, λίγο αφότου η Μόσχα δήλωσε πως δεν έχει εξαπολύσει επίθεση εναντίον αυτού του αχανούς εργοστασίου όπου έχουν οχυρωθεί Ουκρανοί μαχητές.
«Δυστυχώς υπάρχουν σφοδρές μάχες στο Azovstal σήμερα», δήλωσε ο Μποϊτσένκο στην ουκρανική τηλεόραση. «Χάσαμε την επαφή με τα αγόρια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί, αν είναι σε ασφάλεια ή όχι», πρόσθεσε.
https://youtu.be/LBhbXMYVGGk
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Σφοδρές μάχες στο Αζοφστάλ – Έχει χαθεί η επαφή με τους Ουκρανούς στρατιώτες
Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε την απομάκρυνση “με επιτυχία” 101 αμάχων από το εργοστάσιο του Αζοφστάλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Φωτιά στο Καρύδι Λασιθίου – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, εστάλη μήνυμα 112
- Γιάννης Δράγνης (Goldenport): Παρήγγειλε άλλα δύο πλοία ultramax
- Ιράν: Τι σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία η συμφωνία με το Ομάν για νέα διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ
- Χρηματιστήριο: Τα επόμενα σήματα από Εθνική, Eurobank, Alpha και Πειραιώς – Πώς μπορούν να υποστηρίξουν νέα αντίδραση της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.