ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σερβία: Επεισόδια μπροστά από το προεδρικό μέγαρο στο τέλος της μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης των φοιτητών
Η Σερβία πρέπει να εντατικοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις της, αν θέλει να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε την Τετάρτη ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί την ένταξη όλων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στο μπλοκ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
“Για τη Σερβία είναι σημαντικό να συνεχίσει την πορεία των μεταρρυθμίσεων και αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος”, δήλωσε ο Σολτς σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Διαβάστε επίσης:
Ρούτε: Εξετάζεται το ενδεχόμενο πρόσθετης ενίσχυσης της Ουκρανίας και με βαρύ οπλισμό
Κουλέμπα: Συνένοχες σε εγκλήματα πολέμου οι χώρες που δεν θα εφαρμόσουν το εμπάργκο στη Ρωσία
Οργή στο πατριαρχείο Μόσχας κατά του Πάπα – Αποκάλεσε “παπαδοπαίδι” του Πούτιν τον Πατριάρχη Κύριλλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στις ευρωαγορές: Άλμα 1,87% DAX και CAC 40, έπιασε τις 50.000 μονάδες ο ιταλικός FTSE MIB
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκροί δύο νεαροί 16 και 18 ετών από τροχαίο – Προσέκρουσαν πάνω σε κολώνα
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη Μύκονο: Η βόλτα στον Γιαλό, η ανθοδέσμη, ο πελεκάνος και οι selfies
- Νέες προκλήσεις από Τουρκία: Αερομαχία με οπλισμένα F-16 στο Αιγαίο και μπαράζ παραβάσεων και παραβιάσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.